DJ CHEROKEE BURNOUT

Odale Pues Chingone....Su tiene mucho Cajones......:rock: Hola mi Beaner compadre................Vamanos Pendaho..........La Migra:eek: :eek: :eek: Vaminos muy rapido.....Yo no tengo chille para Ti :dontknow: :D Te Amo mucho Cabrones.....Mi amor hoto :eek: :D

TheSickness said:
Odale Pues Chingone....Su tiene mucho Cajones......:rock: Hola mi Beaner compadre................Vamanos Pendaho..........La Migra:eek: :eek: :eek: Vaminos muy rapido.....Yo no tengo chille para Ti :dontknow: :D Te Amo mucho Cabrones.....Mi amor hoto :eek: :D

LA MIGRA.....:eek: WHERE.... I DON'T WORRY ABOUT IT....................... I HAVE MY........... SRT 10 W/ME:D :p SEE U LATER COMPADRE.

DJCHEROKEE said:
LA MIGRA.....:eek: WHERE.... I DON'T WORRY ABOUT IT....................... I HAVE MY........... SRT 10 W/ME:D :p SEE U LATER COMPADRE.
But you only drive in circles Chavala :dontknow: :D

TheSickness said:
Dude nobody has thought of putting Scrap plates, Hydrolics and Skirts on the SRT-10 :dontknow: :D Te Amo Mucho Pendayho :D

LOL:D ... THAT WILL BE MY NEW MODS PENDEJO:D GOT TO GO.... COMPADRE SEE U TOMOROW ESEEEEEE:D :rock:

TheSickness said:
Te watcho macho.....Viva Ceasar Chavez and Pancho Villa :rock:
For english, please press 1 :D

Latest posts

Support Us

Become A Supporting Member Today!

Click Here For Details

Back